InfoDosar.ro | Jurisprudenta | Spete Tribunalul Brasov

Faliment - procedura insolventei

(Sentinta civila nr. 401/SIND din data de 24.02.2010 pronuntata de Tribunalul Brasov)

Domeniu Faliment | Dosare Tribunalul Brasov | Jurisprudenta Tribunalul Brasov

       
       
TRIBUNALUL BRASOV
SECTIA COMERCIALA SI DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV
Dosar nr. 4717/62/2008

SENTINTA CIVILA NR.401/SIND
Sedinta publica din 24 februarie 2010

       Pe rol fiind amanata pronuntarea asupra solutionarii contestatiei debitorului SC A. C. SA - in insolventa impotriva tabelului preliminar al creantelor debitorului intocmit de catre administratorul judiciar INFO - DIP I. SPRL si afisat la usa instantei la data de 18 11 2009, in cadrul procedurii generale a insolventei deschisa impotriva debitorului SC A. C. SA.
       La apelul nominal facut in sedinta publica, se constata lipsa partilor .
Procedura  indeplinita.
       Dezbaterile in cauza de fata au avut loc in sedinta publica din 10 februarie 2010, cand partile prezente au pus concluzii in sensul celor mentionate in incheierea de sedinta din acea zi care face parte integranta din prezenta, iar instanta, pentru a da posibilitate partilor sa depuna concluzii scrise, a amanat pronuntarea pentru data de 17 februarie 2010, apoi pentru data de 24 februarie 2010.  JUDECATORUL SINDIC Constata ca debitorul SC A. C. SA - in insolventa a formulat o contestatie impotriva tabelului preliminar al creantelor debitorului intocmit de catre administratorul judiciar INFO - DIP I. SPRL si afisat la usa instantei la data de 18 11 2009, inregistrata la grefa instantei la data de 23 11 2009 (fila 115 si urm. din vol.3 dosar).
Prin contestatie debitorul a solicitat urmatoarele:
1. Constatarea nulitatii tabelului preliminar al creantelor debitorului ca urmare a infrangerii dispozitiilor legale prevazute de art.65 al.3 din Legea nr.85/2006;
2. Respingerea cererilor de admitere a creantelor  depuse de creditorii - actionari cu actiuni la purtator: D. N., D. M., D. C., F. A., F. T., B. I., D. R., M. A., T. G., K.M.;
3. Anularea sumelor insusite de administratorul judicar;
4. Stabilirea cuantumului real al creantelor fiecarei cereri, in conformitate cu prevederile art.65, art.66 si art.67 din Legea nr.85/2006 dupa dovada numarului de actiuni la purtator detinute si corespunzator actelor financiar - contabile si evidentelor debitorului;
5. Constatarea imprejurarii ca debitorul nu se afla in stare de insolventa.
    In motivarea de fapt a contestatiei debitorul a aratat urmatoarele:
     Debitorul s-a infiintat in anul 1995 prin privatizare prin subscriere integrala a capitalului social de catre 76 persoane fizice - actionari. La data de 31 01 2002 actionarul P. GHE. a devenit majoritar, detinand 56% din capitalul social al debitorului.
     Debitorul a procedat la plata dividendelor potrivit bilanturilor contabile anuale aprobate incepand cu anul 2003 cu exceptia anului 2005.
     Cei 10 actionari - creditori inscrisi in tabelul preliminar al creantelor debitorului nu au solicitat niciodata ridicarea actiunilor la purtator de la debitor, desi au fost notificati in acest sens. Acestia nu au participat niciodata la vreo adunare generala a actionarilor debitorului in perioada 2006 - 2009.
     Conform art.65 al.3 si art.99 al.3 din Legea nr.85/2006 actionarii cu titluri de valoare la purtator pot participa si vota in adunarea generala a creditorilor numai daca au depus originalele titlurilor la administratorul judiciar cu 5 zile inainte de data fixata pentru exprimarea votului.
     Astfel, administratorul judiciar nu a intrat niciodata in posesia acestor titluri de valoare la purtator nici pentru verificarea cererilor de creanta a celor 10 creditori - actionari si nici cu prilejul adunarii creditorilor convocata pentru data de 04 12 2009.
     Fata de lipsa acestor documente justificative administratorul judiciar nu putea verifica cererile de admitere a creantelor si pe cale de consecinta nu putea inscrie in tabelul preliminar creantele solicitate prin acestea.
     Sumele inscrise in tabelul preliminar al creantelor debitorului sunt nereale, creantele nefiind certe, lichide si exigibile conform art.379 din codul de procedura civila.
     Administratorul judiciar la verificarea cererilor de admitere a creantelor nu a avut in vedere documentele financiar - contabile ale debitorului, ci numai solicitarilor celor 10 creditori - actionari.
     Exista contradictii chiar intre sumele cuprinse in raportul referitor la analiza cererilor de creanta intocmit de catre administratorul judiciar si sumele inscrise in tabelul preliminar al creantelor.
     Administratorul judiciar nu a verificat nici inscrisurile anexate de catre creditorii - actionari anexate cererilor de creanta.
        Debitorul detaliaza pe larg in contestatia situatia dividendelor brute si nete pentru fiecare dintre anii 2005 - 2008 pentru care s-au formulat cererile de admitere a creantei.
        Administratorul judiciar nu a aplicat corespunzator dispozitiile legale referitoare la acordarea de dobanzi legale la sumele datorate de catre debitor catre creditorii - actionari cu titlu de dividende.
        Se contesta creantele referitoare la indemnizatia de conducere si onorariul avocatial pentru creditorul - actionar D. N.  si suma reprezentand onorariu de avocat in dosarul nr.4134/62/2007.
        Debitorul invoca aspectul ca administratorul judiciar nu putea inscrie creantele celor 10 actionari - creditori cu titlu provizoriu dat fiind ca in dosarul nr.4993/62/2007 s-a pronuntat deja o sentinta civila care in prezent este definitiva.
        Debitorul nu este in stare de insolventa, deoarece detine sume de bani superioare valorii creantelor datorate. Debitorul nu are alte datorii in afara unor dividende neplatite care se ridica in total la cca. 10% din valoarea totala a creantelor inscrise de catre administratorul judiciar in tabelul preliminar al creditorilor debitorului.
        In drept s-au invocat prevederile art.3 pct.8, art.65, art.72 si art.73, art.99 din Legea nr.85/2006.
        La dosarul cauzei debitorul a depus inscrisuri.
        Administratorul judiciar a depus la dosarul cauzei intampinare (fila 116 si urm. vol.4 din dosar) prin care a solicitat respingerea contestatiei.
        In motivarea intampinarii administratorul judiciar a aratat urmatoarele:
        Tabelul preliminar al creantelor debitorului a fost intocmit pe baza a 10 declaratii de creanta formulate de catre creditori - actionari ai debitorului.
        In anul 2005 debitorul a emis actiuni la purtator, iar din verificarile documentelor financiar - contabile ale debitorului rezulta ca nu toate actiunile au fost distribuite, acestea aflandu-se la sediul debitorului. Administratorul social a fost notificat pentru a preda/prezenta administratorului judiciar aceste actiuni, conform art.65 al.3 din Legea nr.85/2006. Acesta nu s-a conformat solicitarii administratorului judiciar. In consecinta, pe baza documentelor anexate celor 10 declaratii de creanta, creditorii - actionari au fost inscrisi provizoriu in tabelul preliminar al creantelor debitorului, conform art.65 al.4 din Legea nr.85/2006.
        Referitor la cererea de creanta a creditorului D. N. in ceea ce priveste contractul de munca al acestuia incheiat cu debitorul administratorul judiciar a retinut urmatoarele: contractul de munca a incetat la data de 04 10 2002 prin pensionarea creditorului; incepand cu data de 20 12 2002 creditorul a fost angajat la debitor ca director general - aceasta rezulta din adresa emisa de I. T. DE M. B. din data de 08 04 2009. Creditorul a fost inscris in tabelul preliminar al creantelor cu suma de 115.822 lei avand in vedere si inscrisurile aflate la dosarul nr.8163/62/2008.
        In ceea ce priveste sumele cuprinse in tabelul preliminar al creantelor debitorului reprezentand cheltuieli de judecata in dosarul nr.4134/62/2007 si in dosarul nr.146/2008 al BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC T.C. O., aceste sume au fost dovedite cu contractul de asistenta juridica din 15 09 2008 care constituie titlu executoriu, precum si celelalte inscrisuri aflate la aceste dosare (ordin de plata, factura fiscala, etc.).
        Contestatorul se refera la nulitatea tabelului preliminar al creditorilor debitorului si anularea tuturor actelor care se refera al intocmirea acestuia, insa nu face nici o referire la motivele de nulitate.
        In ceea ce priveste aspectul ca debitorul nu se afla in stare de insolventa aceste chestiuni au fost analizate prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
        Administratorul judiciar a depus la dosarul cauzei inscrisuri.
        Contestatia debitorului a fost corespunzator timbrata cu taxa judiciara de timbru si timbru judiciar.
        Analizand actele si lucrarile dosarului instanta retine urmatoarele:
        Contestatia debitorului urmeaza a fi respinsa ca fiind ramasa fara obiect pentru urmatoarele considerente:
        Debitorul a formulat o contestatie impotriva tabelului preliminar al creantelor debitorului intocmit de catre administratorul judiciar INFO - DIP I. SPRL si afisat la usa instantei la data de 18 11 2009, inregistrata la grefa instantei la data de 23 11 2009.
        Administratorul judiciar a intocmit si afisat la usa instantei tabelul preliminar al creantelor debitorului, potrivit calendarului pentru desfasurarea procedurii insolventei debitorului, stabilit prin incheierea judecatorului sindic pronuntata la data de 24 08 2009.
        Ulterior pronuntarii acestei incheieri la dosarul cauzei s-au depus cereri de creanta din partea creditorilor - actionari ai debitorului.
        Anexat cererilor de creanta creditorii au depus inscrisuri.
        In tabelul preliminar al creantelor debitorului administratorul judiciar a inscris cu titlu provizoriu 10 creditori - actionari ai debitorului, pe baza cererilor de creanta formulate si depuse la dosar.
        Administratorul judiciar a solicitat debitorului sa prezinte actiunile la purtator pentru actionarii debitorului, din documentele financiar contabile ale debitorului rezultand ca aceste actiuni nu au fost distribuite actionarilor. Debitorul nu a contestat ca detine aceste titluri de valoare la purtator in original.
        Pana la data stabilita ca termen limita, potrivit incheierii judecatorului sindic din 24 08 2009, pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor debitorului, debitorul nu a prezentat actiunile la purtator in original administratorului judiciar.
        Ulterior debitorul a solicitat consemnarea acestora la casa de valori a instantei, iar judecatorul sindic prin incheierile de sedinta din 16 12 2009 si respectiv 03 02 2010 a admis solicitarea debitorului. In prezent la casa de valori a instantei se afla consemnate titlurile de valoare la purtator reprezentand actiuni ale creditorilor actionari ai debitorului, pentru 26 de persoane.
        La data de 27 01 2010 administratorul judiciar a inregistrat la grefa instantei si a afisat la usa instantei un tabel preliminar rectificativ al creantelor debitorului.
        Din continutul acestuia rezulta ca valoarea creantelor creditorilor inscrisi in tabelul preliminar initial si contestat de catre debitor s-a modificat si de asemenea au fost inscrisi si alti creditori.
        Impotriva acestui tabel preliminar rectificativ debitorul a formulat o contestatie inregistrata la grefa instantei la data de 04 02 2010. De asemenea impotriva acestui din urma tabel au formulat contestatii si anumiti creditori. Pana in prezent contestatiile formulate impotriva tabelului preliminar rectificativ al creantelor debitorului nu s-au solutionat.
        Se constata ca de debitorul SC A. C. SA s-a deschis procedura generala a insolventei debitorului prin incheierea judecatorului sindic din data de 27 08 2009 pronuntata in baza deciziei civile nr.200/R/28 04 2009.
Fata de cererea creditorilor reclamanti a fost desemnat administratorul judiciar INFO - DIP I. SPRL.
Pentru desfasurarea procedurii insolventei, prin incheierea de sedinta identificata mai sus, judecatorul sindic a stabilit un calendar, avand in vedere prevederile cuprinse in legea nr.85/2006, referitoare la termene limita pentru indeplinirea unor obligatii.
Astfel, la data de 18 11 2009 administratorul judiciar a afisat la usa instantei tabelul preliminar al creantelor debitorului (fila 45 si urm. vol.3 din dosar).
La data de 18 11 2009 administratorul judiciar a depus la grefa instantei raportul nr.1/18 11 2009 privind descrierea modului de indeplinire a atributiilor administratorului judiciar.
La aceeasi data s-a inregistrat la grefa instantei si un raport referitor la analiza cererilor de creanta formulate de catre creditorii actionari.
Verificarea cererilor de creanta este atributia exclusiva administratorului judiciar, potrivit art.66 si art.67 din Legea nr.85/2006. Ca urmare a verificarii cererilor de creanta administratorul judiciar intocmeste un tabel preliminar al creditorilor, conform art.72 din Legea nr.85/2006. Potrivit art.73 al.1  din Legea nr.85/2006 impotriva acestui tabel se pot face contestatii de catre persoanele indreptatite de lege. O astfel de contestatie se solutioneaza de catre judecatorul sindic conform art.73 al.3 din Legea nr.85/2006.
Se constata ca judecatorul sindic nu constata nulitatea unui tabel al creantelor debitorului ori se pronunta asupra anulabilitatii unor acte premergatoare intreprinse de catre administratorul judiciar pentru intocmirea acestui tabel, ci acesta este indreptatit sa analizeze o contestatie impotriva unui tabel preliminar al creantelor debitorului, in sensul unei judecati pe fond privind valoarea creantelor inscrise, rangul creantelor, etc. si pe baza probelor ce se impun a fi administrate in cadrul acestei proceduri de contestare a tabelului preliminar al creantelor debitorului.
Referitor la valoarea creantelor cu care creditorii actionari au fost inscrisi in tabelul preliminar al creditorilor debitorului contestat judecatorul sindic retine urmatoarele:
Procedura insolventei debitorului comporta o particularitate in sensul ca dupa deschiderea acesteia in forma de insolventa generala la grefa instantei s-au inregistrat cereri de creanta numai din partea actionarilor debitorului.
Acestia detin actiuni la purtator, iar titlurile de valoare s-au aflat pana la data de 16 12 2009 si respectiv 03 02 2010 in posesia debitorului, fiind nedistribuite.
        Art.65 din Legea nr.85/2006 referindu-se la cererea de creanta stabileste ca posesorii de titluri de valoare la purtator pot solicita administratorului judiciar restituirea titlurilor originale. Rezulta ca pentru analizarea unei cereri de creanta a unui actionar cu titlu la purtator administratorul judiciar trebuie sa intre in posesia originalului acestui titlu, iar la cererea actionarului acest titlu poate fi restituit cu pastrarea la dosar a unei copii certificate.
        In speta, administratorul social al debitorului nu a dat curs solicitarii adresate pe cale de notificare din partea administratorului judiciar de a preda titlurile de valoare - actiuni la purtator ale debitorului (ce nu au fost distribuite actionarilor)  si pentru care creditorii - actionari au formulat cereri de creanta.
        Debitorul nu a negat detinerea si nedistribuirea acestor titluri de valoare, ci dimpotriva dupa expirarea termenului limita pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor debitorului, le-a consemnat la grefa instantei.
        In consecinta, la data de 18 11 2009, declaratiile de creanta ale actionarilor care au formulat cereri de creanta, au fost verificate de administratorul judiciar pe baza documentelor pe care acesta le-a detinut la momentul intocmirii tabelului preliminar al creantelor debitorului si in consecinta cei 10 creditori au fost inscrisi cu titlu provizoriu in acest tabel.
        Ulterior depunerii titlurilor de valoare la grefa instantei si formularii altor cereri de creanta din partea creditorilor ce nu fusesera notificati administratorul judiciar a procedat la rectificarea tabelului preliminar al creditorilor debitorului, respectiv la data de 27 01 2010.
        In consecinta judecatorul sindic retine ca debitorul se afla intr-o cula in ceea ce priveste refuzul de a preda administratorului actiunile la purtator in original ale debitorului, precum si a tuturor documentelor si informatiilor debitorului, acesta neputand justifica aceasta culpa pentru apararea unui drept pe calea acestei contestatii, cum ar fi apararea ca administratorul judiciar nu a verificat cererile de creanta pe baza titlurilor la purtator in original pe care tocmai debitorul refuza sa le predea, ori ca nu este posibila inscrierea mentiunii de "provizorat al creantelor", insa aceasta mentiune este justificata tocmai datorita acestei atitudini a debitorului.
        In acelasi sens se retine ca debitorul a contestat si hotararea prinei adunari a creditorilor debitorului organizata la data de 04 12 2009 - contestatie ce a fost solutionata de judecatorul sindic pe exceptie. In motivarea acestei contestatii debitorul a invocat ca actionarii convocati si prezenti in adunare nu au prezentat administratorului judiciar titlurile de valoare la purtator in original, insa acestea erau detinute la acea data de catre debitor, care a refuzat predarea acestora catre administratorul judiciar.
        Aceasta prezentare se realizeaza in circumstantiere tocmai pentru a stabili in mod rational si corect situatia desfasurarii procedurii insolventei debitorului fata de multitudinea sustinerilor debitorului referitoare la nelegalitatea actelor indeplinite pe parcursul acesteia.
Referitor la starea de insolventa a debitorului judecatorul sindic constata ca prin sentinta civila nr.1182/sind/19 11 2008, judecatorul sindic a respins cererea de deschidere a procedurii insolventei debitorului. Ulterior prin decizia civila nr.200/R/28 04 2009 a Curtii de Apel Brasov, s-a admis recursul reclamantilor creditori si s-a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei debitorului. In consecinta, judecatorul sindic a pronuntat incheierea de sedinta din 27 08 2009. Impotriva deciziei civile identificate debitorul a formulat contestatie in anulare ce a fost respinsa prin decizia civila nr.276/R/16 06 2009.
La momentul solutionarii prezentei indiferent de valoarea sumelor de bani pe care le detine debitorul in conturile bancare si in casa, starea de insolventa a debitorului este constatata printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila, iar judecatorul sindic nu se mai poate pronunta asupra acesteia.
De altfel pe calea unei contestatii impotriva unui tabel preliminar al creditorilor nu se poate statornici asupra starii de insolventa a debitorului, cererea aparand ca inadmisibila din acest punct de vedere.
In ceea ce priveste inexistenta notiunii de tabel rectificativ judecatorul sindic retine, mai ales fata de situatia de fapt prezentata mai sus, ca desi in Legea nr.85/2006 nu se regasesc dispozitii in acest sens, in practica sunt nenumarate situatii cand un tabel preliminar care se intocmeste ca o consecinta a formularii cererilor de creanta si ca o consecinta a notificarii creditorilor potrivit listei acestora prezentata de debitor, sa se iveasca situatii in care acesta de regula trebuie completat ori modificat. Spre exemplu ca si in speta, debitorul refuza sa predea lista creditorilor, acestia nu pot fi notificati de administratorul judiciar si astfel nu pot formula cererile de creanta in termenul prevazut potrivit calendarului judecatorului sindic de desfasurare a procedurii insolventei; cererile de creanta pot fi astfel formulate ulterior, iar tabelul creditorilor, in faza in care procedura se afla se impune a rectificat, ca urmare a verificarii creantei si ulterior poate fi contestat. In speta, nici valoarea creantelor creditorilor nu a putut fi determinata cu certitudine, dat fiind caci creditorii sunt numai actionari ai debitorului cu titluri la purtator, iar administratorul judiciar nu a detinut in original, dar nici in copie aceste titluri.
Judecatorul sindic apreciaza ca rectificarea tabelului preliminar al creditorului ce reprezinta in fapt o modificare ori/si o completare trebuie analizata prin prisma art.132  al. 2 pct.2 din codul de procedura civila.
        Avand in vedere ca debitorul a contestat si tabelul preliminar rectificativ al creantelor debitorului, acesta modificand aproape in totalitate tabelul preliminar initial intocmit de catre administratorul judiciar, judecatorul sindic califica caci contestatia debitorului a ramas fara obiect, urmand a fi solutionata contestatia formulata impotriva tabelului preliminar rectificat al creditorilor debitorului.
        Se constata ca in cauza nu s-au solicitat cheltuieli de judecata conform art.274 din codul de procedura civila.
        
        
         PENTRU ACESTE CONSIDERENTE
         IN NUMELE LEGII
      HOTARASTE Respinge contestatia formulata de catre debitorul SC A. C. SA - in insolventa cu sediul in B., str.L., nr.6 impotriva tabelului preliminar al creantelor debitorului intocmit de catre administratorul judiciar INFO - DIP I. SPRL si afisat la usa instantei la data de 18 11 2009, inregistrata la grefa instantei la data de 23 11 2009, ca fiind ramasa fara obiect.
Constata ca administratorul judiciar a rectificat tabelul preliminar al creantelor debitorului, conform tabelului afisat la usa instantei la data de 27 01 2010, impotriva caruia debitorul a formulat o contestatie inregistrata la grefa instantei la data de 04 02 2010, cu termen de judecata stabilit pentru solutionare la data de 03 03 2010.
Fara cheltuieli de judecata.
Cu drept de recurs in termen de 10 zile de la comunicare.
Pronuntata in sedinta publica, azi 24 02 2010.

Redactat RA 24.03.2010
Dact DD 26.03.2010
5 ex.
Sursa: Portal.just.ro


Alte spete Faliment

Faliment - Hotarare nr. 669 din data de 21.12.2017
Faliment - Hotarare nr. 484 din data de 28.09.2017
Cererea de deschidere a procedurii prev. de Legea nr. 64/1995, republicata, impotriva debitoarei dizolvate de drept conform Legii nr. 359/2004, este inadmisibila. - Sentinta civila nr. 136/F din data de 20.03.2006
FALIMENT - Sentinta comerciala nr. 1180/C/2014 din data de 27.11.2014
Deschiderea procedurii insolventei - Sentinta comerciala nr. 1085/C din data de 08.06.2010
Deschidere procedura insolventa - Sentinta comerciala nr. 861/C din data de 02.06.2009
Faliment - Sentinta comerciala nr. 861/C din data de 02.06.2009
Procedura insolventei. S.R.L. - Sentinta comerciala nr. 1276/C din data de 13.10.2009
Procedura insolventei - Sentinta comerciala nr. 1275/C din data de 13.10.2009
Procedura insolventei. Raspunderea administratorului social. - Sentinta comerciala nr. 1388/C din data de 15.10.2009
Procedura insolventei. Intocmirea tabelului definitiv al creantelor - Decizie nr. 264/R din data de 11.06.2009
Faliment . Raspunderea administratorului pentru netinerea contabilitatii conform legii. Cazul fortuit cauza de exonerare de raspundere - Decizie nr. 168/R din data de 02.04.2009
Procedura insolventei. Indeplinirea conditiilor legale pentru deschiderea procedurii - Decizie nr. 178/R din data de 09.04.2009
In ceea ce priveste existenta subrogatiei legale ca temei al masurii lichidatorului judiciar de operare a subrogatiei in tabelul definitiv, potrivit art.1093 alin.2 teza a II a Cod civil, obligatia achitata de o persoana neinteresata care lucreaza i... - Decizie nr. 357/R din data de 19.08.2008
Cerere de autorizare a promovarii actiunii intemeiate pe dispozitiile art.138 din Legea nr.85/2006 formulata de un singur creditor. - Decizie nr. 258/R din data de 17.06.2008
Procedura insolventei. Obiectiuni la raportul final (art.129). Cheltuielile aferente procedurii instituite prin Legea nr.85/2006 (art.4). Ordinea in care se platesc creantele in cazul falimentului (art.123). Distribuirea sumelor obtinute din executar... - Decizie nr. 254/R din data de 31.05.2007
Procedura insolentei. Creditorul indreptatit sa solicite deschiderea procedurii insolentei (art.3 pct.6 din Legea nr.85/2006). Obligatia judecatorului–sindic de a verifica indeplinirea conditiilor cerute pentru aplicarea procedurii prevazute de Legea... - Decizie nr. 181/R din data de 26.04.2007
Limita maxima de stabilire a raspunderii administratorului unei societati debitoare aflate in procedura prevazuta de Legea nr.64/1995. - Decizie nr. 270/R din data de 01.06.2006
Actiune intemeiata pe dispozitiile art.137 din Legea nr. 64/1995. Conditii. - Decizie nr. 212/R din data de 20.04.2006
Antrenarea raspunderii personale a administratorului Raportat la art.137 lit.c din Legea nr.64/1995. - Decizie nr. 211/R din data de 20.04.2006